Levenslang lezen

Omdat ik benieuwd was naar het lesmateriaal en leesvoer van de huidige studenten marketing/communicatie/management, sprong ik vandaag even binnen in een campuswinkel. De normale procedure - je komt binnen met je lijst en zegt wat je wil - ging een beetje aan mij voorbij, maar de dames achter de balie waren voldoende vriendelijk om mij even te laten rondsnuisteren tussen de volgestouwde rekken, al was dat kennelijk geen alledaags fenomeen.
Levenslang leren is geen fictie - voor je het weet word je in een hoekje geplaatst - maar een terugkeer naar de avondschoolbanken lijkt me dan weer iets te veel van het goede. Levenslang lezen dus, en hier kon ik me meteen laven aan de kennisbron versie.2011. Veel interessants gevonden, en ook een flinke duit betaald. Maar wel 10% studentenkorting gekregen! :-)

Comments

Boekhapper said…
Ben wel benieuwd wat voor interessants je dan gevonden hebt....
Aha, allerlei dat me beroert: cursussen psychologie van de communicatie, kernelementen marketing, commerciële psychologie, business strategy, boeken 'marketing aan de top' over de verloren m-glans binnen organisaties, grondslagen van het management, algemeen beleid en ondernemingsstrategie... Je ziet, dat gaat nog verkeerd aflopen, maar die tijdelijke opstoten van ambitie moet je koesteren ;-)
Erik said…
Levenslang student blijkbaar ook :). Een vriendin van me kon op haar 37 aan de bioscoopkassa nog de vraag krijgen of ze een studentenkaart had. Jij gaat kennelijk ook die richting uit :).
Dan zal ik me wel een toupet moeten aanschaffen ;-) Maar inderdaad, ik ben gezegend met het sportieve lichaam van een 20-jarige student :-)

Popular posts from this blog

Crisis of transitie?

vreemde, hoopvolle dagen